Honeywell

Barkod skeneri

Honeywell Scanning & Mobility je vodeći proizvođač laserskih i image-area barkod skenera namijenjenih čitanju svih linearnih i 2D barkodova. Honeywell skeneri koriste se na različitim tržištima širom svijeta, uključujući i maloprodaju, zdravstvo, prijevoz i logistiku. Honeywell barkod skeneri su proizvedeni kako bi zadovoljili različite potrebe vašeg poslovanja.

Ručni barkod skeneri

Honeywell ručni barkod skeneri pružaju intuitivno skeniranje barkodova u stvarnim uvjetima, uz izuzetnu preciznost za krajnje korisnike. Honeywell proizvodi ručne barkod uređaje za skeniranje uzimajući u obzir sve posebne izazove i moguća radnja okruženja u kojima se isti koriste.

Od barkod skenera za maloprodaju spremnih za visoke intenzitete skeniranja do barkod skenera za skladišta zaštićenih posebnim gumiranim kućištima, Honeywell vam nudi razna rješenja kako bi se zadovoljile sve potrebe poslovanja.

Industrijski barkod skeneri

Konstruirani da traju dugi niz godina, Honeywell Industrijski barkod skeneri nude vrhunsku trajnost i pouzdanost, čak i u izazovnim radnim okruženjima. Honeywell nudi laser, linearni image i area image ručne industrijske barkod skenere.
Industrijski barkod skeneri su posebno izgrađeni za rješavanje izazova u različitim vertikalnim tržištima. Honeywell industrijski barkod skeneri su namijenjeni ne samo za teške primjene, kao što je korištenje na otvorenom, pri korištenju pored opasnih tvari i kemikalija – oni su također pogodni za skeniranje velike količine barkodova u brzom tempom rada. Ključno je osigurati da ste odabrali ispravan barkod skener za primjenu koja vam je potrebna, kako bi se osigurala optimalna cijena.
Honeywell industrijski barkod skeneri su oklopljeni kućištem koje ih štiti od vode i prašine. Ovi robusni skeneri također su gumirani kako bi se smanjila šteta pri mogućim udarcima i padovima.

Wireless barkod skeneri

Honeywell bežični barkod skeneri omogućavaju efikasno i učinkovito skeniranje barkodova u izazovnim okruženjima.
Honeywell bežični skeneri kombiniraju snagu Bluetooth-a s Honeywell-ovim godinama inovacija kako bi dobili najbolje od bežičnog povezivanja i barkod skeniranja.
Pročitajte oštećene barkodove i skenirajte barkodove sa još veće udaljenosti s naprednim skenerima iz Honeywell-a, vodećeg proizvođača uređaja za automatski unos podataka.
Ovi bežični skeneri zadovoljavaju potrebe različitih aplikacija za prihvat podataka, uključujući prodajna mjesta (POS), skladišta inventara i zdravstvene ustanove.
Honeywell proizvodi razne bežične barkod skenera , od lakih industrijskih uređaja visoke propusnosti do teških industrijskih skenera koji su dizajnirani kako bi izdržali ekstremne uvjete proizvodnje.

Hands-free barkod skeneri

Honeywell nudi razne hands-free barkod skenere. Honeywell laserski skeneri i area image skeneri koriste veliki raspon tehnologija skeniranja – od omnidirectional skeniranja do 1D i 2D skeniranje.

Ove pouzdani skeneri povećavaju produktivnost, smanjuju operativne troškove i osiguravaju pouzdane performanse skeniranja svaki put. Osim toga, Honeywell hands-free skeneri su fleksibilni te se vrlo jednostavno montiraju i instaliraju.

2D barkod skeneri

Honeywell je 2D barkod skeneri nude iznimne performanse čitanje linearnih 1D i 2D barkodova, što vam osigurava da su sve vaše potrebe za prikupljanjem podataka zadovoljene kako danas tako i u budućnosti.
Honeywell-ovi pouzdani 2D barkod skeneri povećavaju učinkovitost zaposlenika i zadovoljstvo kupca.
Ovi 2d barkod skeneri lako čitaju više tipova barkodova, kao i barkodove koji su oštećeni ili slabo čitljivi.
Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji skenera za prikupljanje podataka, omogućuje Honeywell-u da svaku generaciju skenera prilagodi i dizajnira imajući na umu sve potrebe korisnika i industrije.
Honeywell 2D area image i barkod skeneri dizajnirani su sa dugotrajnim baterijama, naprednim mogućnostima povezivanja sa programima za prikupljanje podataka i programskim rješenjima, te su opremljeni specijaliziranim kućištima za pojedine industrije uz mnogo specijaliziranih značajki.